Americanbeers.be recommande une consommation responsable de ses bières.

En entrant dans ce site vous reconnaissez avoir plus de 18 ans .

« Une bière brassée avec savoir, se déguste avec sagesse.»

   
Aanbieding! Brooklyn Sorachi Ace 355 cl- www.americanbeers.be Bekijk groter

Brooklyn Sorachi Ace 355ml

3,70 € incl. BTW

25683

Nieuw product

Beschikbaar - leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Nieuw in 355ml flessen : Brooklyn Sorachi Ace is een droge hoppige Saison met een hele zuivere smaak en hinten van citroengras en citroenschil.

Meer details

Minimale afname van het product is 6

Datasheet

Kleur : Amber
Beschikbaarheid : Het hele jaar door
Alcohol : 7,1%
Herkomst : New York, NY
Brouwerij : Brooklyn Brewery

Meer informatie

Veel bieren worden met verschillende hopsoorten gebrouwen, maar de brouwmeester van Brooklyn Brewery vond een speciale hopsoort die wel wat meer aandacht verdiende dan dat. Een grote Japanse brouwerij creëerde in 1988 "Sorachi Ace" hop door de Britse "Brewers Gold" en Tjechse "Saaz" variëteiten te kruisen. Het resultaat was een prachtige plant met een sterke citroengeur. Veel andere brouwerijen hebben deze hopsoort links laten liggen en mede daarom hebben ze bij Brooklyn Brewery hier een speciaal bier mee gemaakt. De hop is ondertussen zeldzaam te noemen en wordt verbouwd op één boerderij in Washington.

Sorachi Ace is een droge hoppige Saison met een hele zuivere smaak en hinten van citroengras en citroenschil. Er is halverwege en tegen het einde van het brouwproces hop toegevoegd waardoor de smaak hiervan helemaal tot zijn recht komt. Zoals de brouwers zelf zeggen: "het smaakt naar zonneschijn in een glas". We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden.